Fysisk Basketball Træning

Til alle ungdomsspillere!

Den fysiske træning vil tage udgangspunkt i Danmarks Basketball Forbunds ATK-model, som sikrer, at spillernes fysiske træning er tilpasset deres respektive aldersgruppe. I denne model ligger spillerne imellem hhv. indlæringfasen og automatiseringsfasen (12-14 år), hvor fokus bl.a. er på dynamisk fleksibilitet, statisk udspænding og begyndende spring træning m.m..

Træningen udgangspunkt i en opvarmningsøvelse med bold. Derefter vil vi gennemgå en række udstrækningsøvelser relateret til basketball. Hvorefter vi går videre til en cirkeltræningsstruktur, hvor spillerne får lov at prøve kræfter med kropsvægtsøvelser med og uden bold.


Til sidst kører vi stafetter med fokus på, hvad der kaldes plyometrisk træning, som kort fortalt er træning, hvor typiske bevægelser fra en specifik sportsgren øves og trænes på - fx sidelænsløb (sliding) eller eksplosive long jumps. 


Som afrunding vil vi snakke om træningen, således spillerne bliver klar over, hvordan træningen kan bruges i basketball. Samt evalueringen af træningen, således den kan udvikles og tilpasses fra gang til gang.


For at deltage i den fysisketræning skal der betales 200 kr. for en halv sæson. Du betaler ved at registrere dig som ny spiller på holdet. Har du allerede en holdsportprofil, skal du blot tilføje dig på holdet med din eksisterende profil.

Træner
File
Daniel Dam
27 50 04 87
Aktiviteter
2021
23
Jun
Fysisk træning (Fysisk Basketball Træning)
17:45 - 18:45 onsdag 23. jun
Mulernes Legatskole
2021
30
Jun
Fysisk træning (Fysisk Basketball Træning)
17:45 - 18:45 onsdag 30. jun
Mulernes Legatskole