Individuel teknisk træning

Individuel teknisk træning

Hele grundlaget for at blive en bedre basketballspiller ligger i fundamentals (det tekniske element). Derfor vil klubben tilbyde de spillere, som har behov og lyst, en individuel træning 1 gang om ugen, som supplement til den træning, de ellers modtager, hvor der vil være høj fokus på netop dette.

Spillerne vil blive præsenteret for mange forskellige måder at udføre og arbejde med de fundamentale øvelser og gå i dybden med små detaljer. Mange af øvelserne vil spillerne desuden kunne tage med sig videre og øve sig på alene.

Hos Victor kan alle ungdomspillere komme og arbejde med specifikke fundamentals og skills i basketball. Inden du møder op, skal du have gjort dig tanker om, hvad du gerne vil arbejde med, så Victor kan målrette træningen til dig. Træningen vil ofte have karakter af at man arbejder individuelt, parvis eller i små grupper. 

For at deltage i den individuelle træning skal der betales 200 kr. for en halv sæson. Du betaler ved at registrere dig som ny spiller på holdet. Har du allerede en holdsportprofil, skal du blot tilføje dig på holdet med din eksisterende profil. 

Har du spørgsmål til Victor, må du meget gerne kontakte ham.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Træner
VJ
Viktor Johansen
60 24 67 43