Klubnyheder

NY KLUB – NYT NAVN – NYT LOGO

13. august 2018, 17.09

Odense Basketball Klub går ind i en ny tid. Efter at have været en afdeling under Fjordager Idrætsforening har vi efter nogle år truffet en beslutning om at drive klubben selv. Vi takker Fjordager for et godt samarbejde igennem årene og igennem det sidste års tid hvor vi har samarbejdet om at gå ind i denne nye fremtid. 

Basketball’en i Odense er i fremgang og samler vi alle medlemstal i både Odense Basketball, BørneBasket Odense og DSIO, så har vi faktisk det største medlemstal i 15 år. Og med tilblivelsen af denne nye klub er visionen at vi kun skal have flere til at spille verdens bedste sport. 

Men hvad betyder det så for dig som medlem, følger, forældre eller andet til vores klub? Lige til at starte med vil der være nogle administrative ting der er forandret og så må vi se hvad der eller sker med tiden. Har du lyst til at bidrage til den positive udvikling er du altid velkommen til at lægge frivillige kræfter i klubben. Tag endelig fat i os! :)

Odense Basketball Klub får et nyt logo og ny identitet. Farverne bliver sorte, blå og hvide.  Disse farver kommer til at gennemsyre klubben i form af trøjer, bander, roll-ups, flyers og alt muligt andet. Odense Basketball Klubs tilstedeværelse skal mærkes ikke kun i hallen, men i fremtiden i hele Odense. 

Odense Basketball Klub vil drives igennem administrationsportalen holdsport.dk, hvilket også betyder at vi kommer til at få en ny hjemmeside, som i kan klikke jer ind på her: http://odensebasketballklub.dk/ (Under opbygning)

Holdsport tilstræbes at skulle være den primære kommunikationskilde fremadrettet på alle hold,  og igennem hjemmesiden der automatisk opdateres fra holdsport vil du kunne se alle de aktiviteter der sker i klubben i løbet af året som de bliver oprettet. 

Med ny klub følger både nye og gamle bestyrelsesmedlemmer.  I bestyrelsen for Odense Basketball Klub arbejder: 

William Bond – Formand  Alkis Zimmermann – Næstformand  Rikke Kjæp Hansen – Delt turneringsleder Line Rugaard Grøsfjeld – Delt turneringsleder Kim Vissing – Delt kasserer  Virginie Bouchut – Delt kasserer  Martha Marie Jensen – Arrangementsansvarlig  Brian Damgaard – Dommeransvarlig  Nicklas Elleby Arildsen – Suppleant 

I den kommende sæson har vi følgende hold tilmeldt til turnering:  2. Division Herrer  2. Division Damer  3. Division Herrer  2x Serie 1 Herrer U15 Drenge Mesterrække (Årgang 04-05) U15 Drenge Grand Prix (Årgang 04-05) Piger Grand Prix (Piger 12-18 år) Kørestolsbasket

Dertil tilbyder vi også disse hold:  16-19 årige Herrer Welcome U (Pay n play hold for dig der bare ønsker at hygge) TeenageBasket på Rosengårdsskolen (13-19 år også for hyggens skyld)

Skulle der være børn der har lyst til at gå til basketball som er yngre så henviser vi til vores partner klub BørneBasket Odense, som kommer til at tilbyde børnehold 5-6 forskellige steder i Odense med det visionen om at alle børn skal kunne gå til basketball i nærområdet. Se mere på deres hjemmeside her: https://www.holdsport.net/klub/bornebasket-odense  (Under opbygning)

Ønsker du at høre mere eller har du nogle spørgsmål, så tag fat i formand, William Bond på 20 84 56 15, william.bond.darum@gmail.com eller ved at skrive til os her på Facebook.

Klubnyheder