Klubnyheder

1. og 2. herrer vinder stort og sikrer sig sejre

27. oktober 2018, 15.12

Klubbens 1. og 2. herrer har i dag spillet henholdvis deres 2. og 1. hjemmekamp i år. Mens 1. herrehold har vundet med 100-73 mod Viby og dermed stadigvæk er ubesejret efter tre kampe, sikrer sig 2. herrer med en storsejr på 109-52 mod SBBC 2015 2 sæsonens første sejr.

Til 2. herrers kamp siger holdkaptajn Niels Degn-Andersen:

Vi skulle helt hen til slutningen af oktober, før sæsonen 18/19 kunne skydes i gang i 3.division Herrer Vest – Pulje Syd! Odenses 2.herrer mødte op til dagens kamp med en del af de nye, erfarne kræfter, holdet er blevet forstærket med op til denne sæson. Således var hele 5 af 9 spillere i dag ikke at finde på holdkortet sidste år. Det er Tom Jones(Tom Jensen), Bobby D.(hedder vistnok Kristian Andersen rigtigt), Poker(Jakob Hansen), Gideon(Gideon Nielsen) og Gul-P-Dæk(Michael Guldbæk). Herudover var Vicki, Sheiken, Mælkemanden og Reggie Niller også klar til kamp. En solid og erfaren trup med en gennemsnitsalder omkring de 38. 

Svendborg mødte op med en 6 mand stærk trup bestående af nogle unge og talentfulde drenge på 18-20 år. 5 hurtige guards, der alle kunne drive og skyde, og en stor mand under kurven med et fint mellemdistanceskud og gode bevægelser. 

Kampen kommer stille i gang og holdene følges ad til stillingen 7-8 til gæsterne efter 5 min. Det er mere end hvad Sheiken kan klare, og vi får alle en fortjent højlydt opsang. Det ændrer tingene samtidig med at Poker og Gideon får deres debut i 3.division. For Gideons vedkommende den første kamp i 12 år. Vi vinder de resterende 5 min af perioden med 14-2 bl.a. på en 3’er af Gideon og 4 meget (overraskende) sikre straffekast fra Poker.  21-10 efter første periode. 

 I anden periode buldrer vi videre. Sheiken rydder feltet og lægger 8 point i kurven indenfor de første 4 minutter. Vicki er også kommet på banen og han brillerer med en coast to coast tur, som sjældent er set langsommere udført i HCA-hallen. Det er heldigvis ikke farten, det kommer an på, men om det bliver gjort rigtigt. Og det gjorde det for den stærke islænding. Vi vinder perioden 28-11, og Svendborg begynder at miste troen på tingene. 

 3. periode begynder i et adstadigt tempo, og der bliver byttet scoringer de første 3 minutter. Det finder Tom Jones sig ikke i, og han skifter sig selv ind i stedet for coach(wtf?!). Undertegnede nøjes dog med at kigge olmt på Tom. For Gul-P-Dæk betød tilstedeværelsen af hans gamle træner tilsyneladende en del. Han smider i hvert fald 11 point i nettet de næste 5 minutter og vi fortsætter med at udbygge føringen. 79-32 efter 3. periode.

 Så bliver det vigtigt at ”holde fokus”, ”ikke tage for let på tingene”, bla bla bla inden de sidste 10 minutter. Det er lettere sagt end gjort, og på trods af trusler om terrorudskiftninger, hvis ikke der bliver dækket ordentligt op, spiller Svendborg deres bedste periode og scorer 20 point. Det matcher Sheiken dog næsten alene med 17 point i perioden. Hans enorme løbepensum giver ham en masse nemme point. Om han er i stand til at spille mandag igen, vil vise sig. Samtidig viser Bobbys sig at være en god makker under kurven, og han både fodrer ham med lækre afleveringer samt brænder en masse små skud, Sheiken kan lægge i. 3’ere fra både GPD og Reggie Niller hjælper også til, og vinder perioden 30-20 og kampen 109-52. 

Boxscore: Sheiken 29, Reggie Niller 26, Gul-P-Dæk 25, Gideon 10, Bob 8, Poker 7 og Mælkemanden og Vicki 2. 

(2. herrer er klar til første kamp)


Odense Basketball Klub 1 100-73 Viby

Odense Basketball Klub 2 109-52 SBBC 2015 2 

(Et glad ansigt hos Gvidas - 1. herrer vinder deres 3. kamp i træk)

Klubnyheder