Klubnyheder

4 kampe, 2 sejr, og en del debuter for klubbens fjerde hold

3. december 2018, 11.48

I weekenden blev der spillet meget basket rundt omkring. Mens Odenses damer, 3. holdet og 4. holdet spillede kampe i H.C. Andersen hallen, var klubbens U15 drenge afsted til Svendborg for at spille mesterrækkekamp mod Svendborg BC. 

U15 drengene tabte 76:39 i Svendborg. Træner Daniel Dam var alligevel tilfreds med drengenes præstation. "Det har været en stor forbedring ift. til den kamp vi spillede på hjemmebane for nogle uger siden. Både i forsvaret og i angrebet."

Odenses damehold fik besøg af et stærkt spillende AUS Basket-hold fra Århus. Selvom damerne kæmpede alt hvad de kunne, var AUS i stand til at spille sit game og vinder 28-73 i Odense. 

Noget mere succesrige var Odenses 3. og 4. herrehold. Odense 4, som denne dag bestod af en række debutanter, skulle møde Morud. Og det skulle vise sig, at debutanterne lige skulle vende sig til at spille en almindelig basketkamp. I løbet af 3. perioden ligger holdet bagud 17:34, men formår at komme tilbage med et vanvittig comeback! Holdet formår at komme foran 48:46 og sikrer sig 2 point pga. et steal med 5 sek. igen!

Odense 3 fik besøg af Vejen 2. Et flok unge gutter, som gerne ville løbe. Selvom kampen i starten var ret lige, begynder Odense 3 drengene stille og roligt at få flere og flere point på tavlen, samtidig med at spille et bedre forsvar. I løbet af anden halvleg viser det sig, at kræfterne på et 6 mand stærk Vejen hold ikke skulle være nok til at kunne starte et comeback. Odense 3 vinder sikkert med 84:63.

(Thumbs up! William Bond fra 3. herrer er mere end tilfreds med holdets præstation)