Klubnyheder

Træningsopstart for pigeholdet! Ny træner til teknisk træning for alle ungdomsspillere!

9. september 2019, 13.34

Det er mandag❗️Ugen er igen fyldt med basketball🏀 ➡️ kom glad❗️

Men☝️❗️Vi har også lige nogle ekstra gode nyheder til jer😎🤩

Fra idag, kl. 1️⃣7️⃣:0️⃣0️⃣-1️⃣8️⃣:3️⃣0️⃣i H.C. Andersen hallen, har vores pigehold igen træning⛹️‍♀️Her får vi også set en ny træner på banen - Natasja Liv, som til dagligt også selv spiller på klubbens damehold, bliver pigeholdets nye træner💪 det er til alle piger fra 12 års alderen☺️  I kan melde jer til på odensebasketballklub.dk ➡️ pigehold 12-15 år ➡️ ny spiller.

Fra imorgen (tirsdag) vil der igen være mulighed for at deltage i teknisk træning til alle ungdomsspillere🥳 Vi har fundet en ny træner, som faktisk allerede har haft posten i fortiden. Claes Christian Jakobsen kommer til at hjælpe jer med at forbedre jeres tekniske færdigheder💪Han har selv spillet 1. Division i Skt. Klemens Basketball Klub og glæder sig til posten☺️ Træningstiden er 1️⃣6️⃣:3️⃣0️⃣-1️⃣7️⃣:3️⃣0️⃣ i H.C. Andersen hallen.  I kan melde jer til på odensebasketballklub.dk ➡️ teknisk træning ➡️ny spiller.

Odense Basketball Klub præsenteres af NordicBasketball.com -> køb fedt klubtøj her! https://www.nordicbasketball.com/…/klubs…/odense-basketball/ Få 3️⃣0️⃣% rabat på klubtøj (indtil slutningen af måneden)💪 Hvordan? Skriv til Alkis Zimmermann👍