Klubnyheder

Odense Basketball Klub og Koppenbjerg Emballage A/S indgår sponsoraftale

17. september 2019, 13.56

So er det officielt❗️🥳🤩

Odense Basketball Klub og Koppenbjerg Emballage A/S indgår sponsoraftale🏀💪

Peter Rosendahl, Adm. Direktør, siger: 

"Koppenbjerg Emballage har valgt at sponsere Odense Basketball Klub, da det er en klub i rivende udvikling. OBBK satser både på bredden og eliten, og klubben har et godt ungdomsarbejde og er med til at udviklet basketball-sporten i Odense."

Odense Basketball Klubs formand Alkis Zimmermann er mere end tilfreds med samarbejdet. Til aftalen siger han: 

"Peter er ikke kun en meget entusiastisk basketball-far til en af vores U17 drenge, men også en person, der vil være med til at promovere sporten i byen! At han som direktør har valgt at sponsorere 3 hele holdsæt til klubbens damehold, 1. herrer og 2. herrer er ikke en selvfølge. Som klub giver det os mulighed for at bruge vores økonomiske ressourcer til andre ting. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og glæder mig til at se de nye trøjer i aktion på søndag!" 

Det nye klubtøj kommer fra NordicBasketball.com og ser rigtig godt ud 😉

Hvad er Koppenbjerg Emballage A/S?: Koppenbjerg Emballage A/S er en lille og dedikeret leverandør af kundetilpasset transportemballage og paller i varmebehandlet træ. Vores mange år som leverandør til eksport- og maskinproducerende virksomheder har lært os værdien af fleksibilitet, kvalitet og personlig betjening.

Læs mere her: https://koppenbjerg.dk